středa 23. listopadu 2011

IHOP - 2011/11/21

Inspirované modlitby na setkání IHOP v Praze dne 21.11.2011

Povolávám Davidy. Povstaňte, povstaňte v českých městech. Je čas povstat. Vojsko je sešikované, armáda je připravená. Jak dlouho se bude Goliáš holedbat, jak dlouho bude tupit Hospodinovy šiky. Je čas setnout jeho hlavu. Goliášové nebudou vládnout v českých městech. Davide, povstaň a začni boj, směle a odvážně ve jménu Hospodina zástupů. Nebeské vozy jsou kolem tebe. Na příkaz Hospodina zástupů tě obklopily.

*******************************

Tato modlitba je prorocká a je určena městům, kde se již sešikoval Boží lid, který se modlí, který má vůli bojovat a podmanit celé město pro svého krále, Ježíše Krista.

David je Bohem pomazaný služebník, který může, ale nemusí být v daném městě znám. Je Bohem pomazán k vládě, k vykonávání Boží autority, je Duchem Božím uchvacován a jeho srdce je cele při Bohu. Je naplněn Boží láskou, a proto nemá strach. Nebojí se zlého, nebojí se lidí, je svobodný ve skrytu Boží autority.

Goliáš je duchovní mocnost nevěry, která se posmívá křesťanské víře, křesťanskému způsobu života a nahání křesťanům strach. Způsobuje paralýzu a nečinnost církve, zvláště v oblasti zvěstování evangelia.

Davidův boj je počátek Hospodinova boje o celé město, jeho výsledkem je uvolnění církve pro účinné zvěstování evangelia. Církev ve městě musí být připravená využít proměněné duchovní atmosféry a činit učedníky Pána Ježíše Krista.

Žádné komentáře: