středa 30. října 2013

Výzva k modlitbám: Rozkol v ČSSD - duch zrady

V čase před volbami jsem se modlil za neúspěch politických stran spojených nekritickou úctou k Václavu Klausovi (Hlavu vzhůru) a Miloši Zemanovi (SPOZ). Nyní se modlím proti duchu vzpoury a vím, že výsledkem má být pád těch, kteří rozpoutali vzpouru uvnitř ČSSD. Náš boj není proti lidem, ale pokud se lidé spojí s duchovními silami zla, nemohou obstát; dolehne na ně Boží soud.

Vyzývám všechny křesťany, aby se modlili za prosazení Boží vůle v záležitosti rozkolu v ČSSD - jako v nebi, tak i na zemi. Bůh ví, co je v této chvíli pro naši zemi dobré a má moc to prosadit.

Bohatýry, vyzrálé křesťany, kteří stojí v čele sborů a církví, a proroky povolané Pánem pak povzbuzuji, aby se se mnou sjednotili v duchu této modlitby a dále vedli duchovní boj proti duchu zrady a vzpoury:

"Hospodine, stavím se proti duchu zrady. Zlořečím zlým skutkům, které byly spáchány v temnotě. Přikazuji jim ve jménu Ježíše, vyjděte na světlo. Skutky rozvratu, vzpoury a nepokoje jste zmařeny. Duch zrady nebude slavit vítězství, je poražen, je odzbrojen, je spoután a veden v triumfálním průvodu Kristově. Naše země se neocitne v chaosu. Stavím se proti bezvládí, stavím se proti nejednotě.

Žehnám těm, kteří spojují, žehnám těm, kteří hledají dobré a chtějí prosazovat právo a spravedlnost. Ty povolávám, vzchopte se a stůjte pevně, opásáni bohatýrskou silou, konejte moudré a rozumné skutky ke slávě Hospodina zástupů.

Hospodine, zastaň se Bohuslava Sobotky, oběti zrady a vzpoury, a dej se mu poznat v milosti a pravdě. Použij ho jako nástroj k prosazení svých dobrých záměrů s naší zemí. Amen."


Milan Chotaš

Žádné komentáře: